Majstrovstvá Slovenska vo Všestrannej spôsobilosti MOTEŠICE 2014

05.08.2014 22:12

Letné preteky poriadané TJ Žrebčín Motešice hostili jazdcov počas víkendu na Majstrovsvách Slovenska v Motešiciach . V sobotu ráno sa začali súťaže drezúrami na novom pieskovom drezúrnom obdĺžniku o 10-tej hodine v otvorených Majstrovských kategóriáach juniorov , seniorov a premiéru mala kategória mladých koní.

Popoludní súťaže pokračovali skokovou skúškou ktorá zamiešala poradím a tak jazdci do nedele nastupovali s odhodlaním podať čo najlepší výkon. V Majstrovskej súťaži juniorov sa stala víťazkou Kristína TOMKOVIČOVÁ s kobylou NATAŠA štartujúca za TJ Žrebčín Motešice s konečným výsledkom 64,13 bodu po čistom parkúre a bezchybnom  terénnom úseku.

V seniorskej Majstrovskej súťaži si titul odniesla dvojica Patrik EIBNER a EXCELENT  s Bratislava Ille Flottante s výsledkom 63,60 bodu keď k svojmu  bodovému hodnoteniu z drezúry nepridali žiadnu penalizáciu ani v parkúre a taktiež v teréne. 

 

 

 

 

 

V premiérovej kategórii mladých koní si spomedzi 7 koní  najlepšie bodové hodnotenie po drezúre  odniesol 4.ročný žrebec PIAF z TJ Žrebčín Motešice a ani jedna chyba v parkúre mu vedenie neohrozili a po bezchybnom terénnom úseku mu právom  patrí prvenstvo v Majstrovstvách Slovenska mladých koní  .

GRATULUJEME......