Škriatok úradoval aj vo výsledkoch........

08.06.2014 21:55

V tejto chvíli už mnohí z účastníkov Medzinárodných pretekov CCI* v Brne na Panskej Líche , sedia doma a bilancujú  svoje počínanie , a najväčšiu radosť má určite   švajčiarsky jazdec Felix Sulzer s koňom Lord Hayagriva , ktorému sa podaril ,,double,, pretože skončil so svojim druhým koňom hneď na druhej priečke. 

Včera sme neboli potešený z výsledkov našich jazdcov a dnes ráno sme boli o čosi veselší , keď sa zmenili výsledky až po reklamácii našej ekipy. 

 

V systéme  sa do aktuálnych výsledkov zamontoval programový škriatok a pohoršil tak výsledky pár jazdcov a tak ráno sa čo to zmenilo do oficiálnej podoby a ak sme včera čakali na správy zdravotného stavu ako jazdcov tak našich koní o to prekvapivejšie boli sumáre výsledkov.

 

Nechcene sa objavil výsledok z cross-country Kristíny Tomkovičovej s Natašou o ich  vylúčení pre pád jazdca, koňa , alebo oboch a tak sme čakali na správy z Brna. Aj keď Martinovi nebolo moc do reči po tvrdom páde sú  dosť citilvo a bolestivo  narazené rebrá a celý bok  a nepodrobil sa výjazdu do nemocniece na ďalšie vyšetrenia a tak prečkal noc a ráno bolo v tomto prípade múdrejšie večera.

 

Kika dokončila svoj cross podľa jeho slov z penalizáciou 20 trestných bodov ,plus strata času , čo sa aj neskôr objavilo po oprave aj vo výsledkoch a tak obe dievčatá dnes ráno prešli kondičnými skúškami koní a finálovým parkúrom dokončili svoje počínanie v Brne v celkovom poradí na 12 a 13.mieste .

 

Podľa slov priamo z Brna to bola pre obe prvá veľká skúška v ich športovej kariére , je na čom stavať do budúcna , a ak sa im podarí vyhnúť sa chybám , môžeme počítať z zlepšním a posunom na vyššie priečky.

 

Všetci sú zdravotne v poriadku a pevne veríme , že sa dá Martin rýchlo do poriadku a pôjde ďalej za svojim veľkým snom......